Εταιρεία

Καλώς ήρθατε στην "Decorfresh"

Η εταιρεία Decorfresh δραστηριοποιείται στο χώρο μαζικής εστίασης απο το 2005 και από τις αρχές του 2011 δραστηριοποιείται και με την εμπορία αρωματικών χώρου καθώς και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγιεινής και αρωματισμού επαγγελματικών χώρων.

  Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στα δυτικά προάστια του νομού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο δήμο Ευόσμου-Ελευθέριου Κορδελιού σε ένα χώρο 350τμ με πολύ εύκολη πρόσβαση.
Η εταιρεία μας διαθέτει τα γραφεία και την έκθεση της, ανατολικά της πόλης στο πολυχώρο της Eurotech.

  Συνεργαζόμαστε κατ' αποκλειστικότητα με μεγάλα εργοστάσια από όλο το κόσμο καλύπτοντας μεγάλη γκάμα των προίόντων μας.  Ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή δίνεται πάντα στην ποιότητα των προϊόντων, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες προδιαγραφές και ελέγχους καθώς όλα μας  τα προίόντα διαθέτουν ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE και είναι απόλυτα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, κυρίαρχος στόχος και όραμα της εταιρείας DECORFRESH είναι να συμβάλει στην καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της, στις πιο προσιτές τιμές.